“Ka një lloj marrëveshjeje”

“Ka një lloj marrëveshjeje”

“Një lloj i marrëveshjes është arritur” në takimin mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, në Ohër të shtunën, ka mësuar KOHA.Për të sqaruar gjithçka pritet që pas pak të deklarohet përfaqësuesi i lartë i BE-së, Josep Borrell.

Related Articles