Kërcënim me bombë në aeroportin e Prishtinës – evakuohen udhëtarët dhe personeli

Kërcënim me bombë në aeroportin e Prishtinës – evakuohen udhëtarët dhe personeli

Kërcënim me bombë në aeroportin e Prishtinës – evakuohen udhëtarët dhe personeliAeroporti ndërkombëtar “Adem Jashari” sot gjatë ditës ka pranuar një kërcënim me bombë.

Si rezultat, të gjithë udhëtarët dhe personeli janë evakuuar.

Lajmin e ka bërë të ditur zëdhënësja, Valentina Gara në llogarinë e saj në Facebook.

“Konfirmojmë se kemi pranuar një kërcenim me bombë. Udhëtarët dhe personeli janë evakuuar. Ekipet emergjente janë përfshirë në detyrat dhe përgjegjësitë e caktuara”.

Related Articles