Këto janë moshat e 21 të vdekurve në 24 orët e fundit

Këto janë moshat e 21 të vdekurve në 24 orët e fundit

21 persona të infektuar me koronavirus kanë vdekur në 24 orët e fundit. 12 prej viktimave janë burra dhe 9 gra. Ministria e Shëndetësisë ka treguar edhe se të çfarë grumposhash janë viktimat.

Bazuar në infografikën e MSH’së, një prej viktimave i takon grupmoshës 20-29 vjeç, një viktimë tjetër i grupmoshës 30-39, një i grupmoshës 40-49, pesë viktima janë të grupmoshës 50-59 vjeç, tri viktima të grupmoshës 60-69 vjeç dhe shtatë viktima janë të moshës 70-79 dhe tri viktima janë të moshës mbi 80-vjeçare.

Rastet e vdekjes janë të regjistruara në komunën e Suharekës, Malishëvës, Ferizajt, Vushtrrisë, Gjakovës, Prishtinës, Kamenicës, Rahovecit, Skenderajt, Gjilanit, Vitisë, Klinës, Shtimës dhe Pejës.

Related Articles