Ky veterinar ndiqet nga miliona njerëz, ka raport të rrallë me pacientët

Ky veterinar ndiqet nga miliona njerëz, ka raport të rrallë me pacientët

Veterinari Thomas Hamilton është një yll në TikTok.Dr. Tom ka një marrëdhënie me pacientët e vegjël që është vërtet e rrallë.

Ai përpiqet të inkurajojë çdo qenush apo mace të frikësuar që i vjen në derë dhe ia del mbanë, sipas regjistrimeve në të cilat luan me pacientë të vegjël entuziastë.

Një kënaqësi pret çdo kafshë që hyn në zyrën e tij dhe doktor Tom i lejon ata të nuhasin me kureshtje derisa të njohin hapësirën.

Shihni se çfarë ëndërron një veteriner për çdo kafshë./Gazeta Enigma/

Related Articles