Mbyllet sot pishina e Gërmisë, kjo është arsyeja

Mbyllet sot pishina e Gërmisë, kjo është arsyeja

Komuna e Prishtinës, ka njoftuar se pishina e Gërmisë do të qëndrojë sot e mbyllur. Kjo si pasojë e motit që po mbizotëron.

Ndërkaq, nga komuna njoftuan se do të bëjnë pastrim gjeneral të hapësirave të pishinës.

“Pishina e Gërmisë sot do të qëndrojë e mbyllur për shkak të motit  dhe pastrimit gjeneral që do t’i bëhet hapësirave të pishinës së Gërmisë”, thuhet në njoftim. 

Related Articles