“Mikut tim, hajnit të panjohur” – Dramaturgu kosovar i shkruan personit që ia vjedhi kompjuterin

“Mikut tim, hajnit të panjohur” – Dramaturgu kosovar i shkruan personit që ia vjedhi kompjuterin

Dramaturgu kosovar, Jeton Neziraj ka bërë të ditur se ditë më parë i është vjedhur kompjuteri nga një person i panjohuri cili hyri në shtëpinë e tij, shkruan Gazeta Enigma.Neziraj i mbetur pa zgjidhje tjetër, ka zgjedhur llogarinë e tij në Facebook, për të komunikuar me atë që e vodhi.

Aty ai i ka shkruar hajnit “duke i kërkuar një nder”.

Kërkesa e tij për hajnin e panjohur është që nëpërmjet e-mailit t’i rikthehet një poezi e tij e shkruar kohë më parë, e cila siç tha vetë ai, ishte në kompjuter bashkë me dhjetëra shkrime të tjera.

“Aty, mes atyre qindra fajlave, në kompjuter e ke një poezi me titull “Pa titull”. Atë poezi e dua shumë, dhe ka shumë rëndësi për…për të ardhmen e këtij vendi, më saktësisht”, shkruan Neziraj.

Postimi i plotë:

Related Articles