Ndeshja mes Turqisë dhe Gjeorgjisë mund të shtyhet shkaku i shiut të madh

Ndeshja mes Turqisë dhe Gjeorgjisë mund të shtyhet shkaku i shiut të madh

Turqia dhe Gjerogjia do të zhvillojnë ndeshjen e tyre të parë në EURO 2024 nga ora 18:00, por ka gjasa që kjo ndeshje të mos luhet shkaku i të reshurave të mëdha që kanë kapluar Dortumundin dhe stadiumin atje.

Ende nuk ka ndonjë njoftim zyrtar nga organizatorët, por videot e shpërndara tregojnë për një gjendje jo të përshtatshme për të u zhvilluar ndeshja. /Gazeta Enigma

Related Articles