Ozdrim: Familja Shala varros djemtë, ua fal gjakun Elshanëve (VIDEO)

Ozdrim: Familja Shala varros djemtë, ua fal gjakun Elshanëve (VIDEO)

Plot njerëz u tubuan për t’i përcjellë për në banesën e fundit Fadil dhe Avdi Shalën që vdiqën në aksidentin e së shtunës në Ozdrim për Pejës.

Disa nuk i mbajtën lotët, e dhimbja për humbjen e tyre ishte e madhe.

Viktimat u varrosen në Ozdrim, e pas varrimit u mor edhe një vendim.

Familja Shala i fali gjakun familjes Elshani.

Related Articles