Riprocedohet në Kuvend propozimi për masa emergjente për energjinë

Riprocedohet në Kuvend propozimi për masa emergjente për energjinë

Kuvendi i Kosovës kishte shtatë ditë që ta shqyrtojë propozimin e qeverisë për marrjen e masave emergjente për energji.Meqë kjo nuk ka ndodhur me vendim të qeverisë, ky propozim kthehet edhe një herë në organin legjislativ.

“Arsyeja se pse po e votojmë prapë është se kuvendi ka pasë një javë për ta shqyrtuar. Afati ka kaluar dhe jemi të detyruar ra riprocedojmë”, është shprehur ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli.

Related Articles