Rritet dukshëm vlera e Bitcoin-it

Rritet dukshëm vlera e Bitcoin-it

Bitcoin-i duket se po i ‘përjeton’ ditët më të mira pasi vlera e saj është rritur dukshëm. Një Bitcoin tani kushton mbi 45 mijë dollarë.Kjo dukuri vjen për herën e parë pas afro 20 muajsh, raportojnë mediat ndërkombëtare.

Një nga arsyet e rritjes së çmimit në javët dhe muajt e fundit është miratimi i mundshëm i një fondi Bitcoin nga Komisioni Amerikan i Letrave me Vlerë.

Një fond i tillë, një ETF (Exchange Traded Fund), do t’i lejonte investitorët të investonin në Bitcoin pa blerë monedhën, shkruajnë mediat ndërkombëtare

Related Articles