Sfida e TikTok-ut djeg 75% të trupit të adoleshentit

Sfida e TikTok-ut djeg 75% të trupit të adoleshentit

Një adoleshent në Karolinën e Veriut ka pësuar djegie në 75% të trupit të tij pasi tentoi të bënte një sfidë në TikTok.Mason Dark, 16 vjeç, ishte duke u përfshirë në një sfidë TikTok që përfshinte spërkatjen e një spraji pikturash me një çakmak kur familja e tij dëgjoi një “bum të madh”.

Nëna e tij, Holli Dark tha se ai tani nuk njihet.

Dark më pas u dërgua me nxitim në Qendrën e Djegieve UNC në Chapel Hill, ku iu nënshtrua një operacioni.

Mjekët zbuluan se pjesa më e madhe e trupit të tij ishte e mbuluar me djegie të shkallës së tretë.

Adoleshenti do të qëndrojë në njësinë e djegies për gjashtë muaj.

Familja e tij ka krijuar një GoFundMe për të mbuluar faturat mjekësore dhe shpenzimet e tjera të nevojshme për të ndihmuar rimëkëmbjen e Dark.

“Falënderojmë të gjithë për mendimet, lutjet, mbështetjen dhe dashurinë e tyre”, shkroi gjyshja e Dark në faqen e mbledhjes së fondeve, ku familja deri më tani ka mbledhur 20,000 dollarë nga synimi i tyre prej 25,000 dollarësh.

Related Articles