ShSKUK: Asnjë pacient për COVID-19 nuk po trajtohet në spitalet e përgjithshme

ShSKUK: Asnjë pacient për COVID-19 nuk po trajtohet në spitalet e përgjithshme

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka njoftuar se dy pacientë pozitivë me COVID-19 dhe katër të tjerë postCOVID, janë duke marrë trajtim mjekësor në spitalet rajonale dhe në klinikat e QKUK-së.

Me oksigjenoterapi janë tre pacientë.

ShSKUK ka njoftuar se asnjë pacientë nuk është duke u trajtuar në spitalet e përgjithshme, shkruan Gazeta Enigma.

Related Articles