ShSKUK: Gjendja e Karricës është stabile, referojuni vetëm informatave zyrtare

ShSKUK: Gjendja e Karricës është stabile, referojuni vetëm informatave zyrtare

Nga Klinika Infektive në ShSKUK kanë njoftuar të dielën mbrëma për gjendjen e pacientit, Gjon Karrica.

“Nuk ka ndryshuar as trajtimi dhe as gjendja e pacientit, Gjon Karrica, kurse konfirmojmë se gjendja e të njëjtit është stabile. Ai është duke vazhduar trajtimin në Klinikën Infektive. Kërkojmë që të gjithë t’i referohen vetëm informatave zyrtare dhe për çdo gjë të drejtohen në zyrën për informim në ShSKUK”, është theksuar nga Klinika Infektive për Klan Kosovën.

Related Articles