ShSKUK: Më shumë pacientë me postCOVID të shtrirë në spitale se me virus

ShSKUK: Më shumë pacientë me postCOVID të shtrirë në spitale se me virus

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar për trajtimin e pacientëve me COVID, raporton Gazeta Enigma.Nga raportimet e datës 25 nëntor 2021 nga klinika COVID dhe spitalet e përgjithshme, në ShSKUK janë të shtrirë 48 pacientë, 15 janë me Covid-19 pozitivë dhe 33 janë post-covid.

Në njoftim thuhet se me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, përderisa në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë.

Related Articles