Sot mblidhen këto komisione në Kuvendin e Kosovës

Sot mblidhen këto komisione në Kuvendin e Kosovës

Sot në Kuvendin e Kosovës do të mblidhen dy komisione.Komisioni i posaçëm për shqyrtimin e kandidatëve për emërim në Gjykatën Kushtetuese, do të bëj intervistimin e kandidatëve për gjyqtarë në Gjykatën Kushtetuese.

Ndërsa Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, mban dëgjim publik për Projektligjin për Zhvillim Rajonal të Balancuar.

Related Articles