Apple humbet pozicionin si firma më e vlershme mes shitjeve të teknologjisë

Apple ka humbur pozicionin e saj si kompania më e vlershme në botë mes një shitjeje të gjerë të aksioneve…

Apple arrin vlerën e tregut prej 3 trilionë dollarë

Gjiganti teknologjik Apple ka arritur një tjetër moment historik të madh. Prodhuesi i iPhone arriti të hënën një vlerë tregu…

Njihuni me opsionet e makinës Apple

Thashethemet për zhvillimin e makiës Apple u shfaqën për herë të parë në fund të 2014. Pavarësisht se ka potencialin…

Apple studion syzet që u japin më shumë privatësi iPhone-ëve

Kompania Apple po studion shumë mënyra për t’u dhënë përdoruesve të iPhone më shumë privatësi në vende publike. Zyra amerikane…

Çmimi i katër versioneve të reja të iPhone 13

Apple në konferencën e përvitshme të prezantimit të pajisjeve të reja teknologjike, ka bërë publike për herë të parë iPhone…

Apple, Google, Mozilla dhe Microsoft po punojnë në një projekt të përbashkët

Apple, Google, Microsoft dhe Mozilla kanë vendosur të bashkohen dhe të punojnë në një projekt të përbashkët. Prodhuesit kryesorë të…

Apple synon ta kthej stafin e saj në zyra brenda shtatorit

Apple dëshiron që punonjësit e saj të kthehen në zyra deri në shtator. Punëtorët duhet të kthehen në tryezat e…

Kështu do të duket iPhone 13 Pro

Në periudhën e mëparshme, u shfaqën disa fotografi të dizajnit të mundshëm të iPhone 13 Pro, por tani kemi një…