“Liria për shëndetin riprodhues nuk duhet kufizuar nga ndikimi i mentalitetit” – A është gati Kosova për këtë ligj?

Ka kaluar më shumë se një javë prej kur Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale ka miratuar raportin përfundimtar për…

Kollçaku: Maltretimit 10 vjeçar të qytetarëve po i vjen fundi

Lëvizja Vetëvendosje në Kuvendin e Kosovës e ka mbrojtur marrëveshjen e Qeverisë Kurti me Serbinë për targat e automjeteve në…

Haxhiu thotë se Kollçaku u kërkoi institucioneve shëndetësore që të mos përgjigjen në email-at e deputetëve

Deputeti i PDK-së dhe njëherësh kryetar i Grupit Punues për Monitorim të Zbatimit Ligjit për parandalimin dhe luftimin e pandemisë…

Anëtarët e Komisionit Parlamentar për Shëndetësi kërkojnë qasje në kontratën e lidhur me Pfizer

Në Komisionin për Shëndetësi është miratuar sot plani i punës për vit, derisa gjatë takimit u kërkua qasje në kontratën…