IKSHP: Delta variantit ia kemi ndalë turrin

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik sërish ka apeluar tek qytetarët që të marrin vaksinën kundër COVID-19 dhe të respektohen masat,…

Në 24 orët e fundit asnjë i vdekur dhe 7 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka njoftuar se nga 1 mijë…

11 të vdekur e 364 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë vdekur 11 persona ndërkaq…