Virusi “coxsackie” që po prek fëmijët në Kosovë, 15 të shtruar në QKUK

“Coxsackie virusat bëjnë pjesë në familjen e enterovirusëve që do të thotë se gjenden në traktin digjestiv të njeriut. Virusi…

Vaksinat kundër COVID-19 për fëmijët – çfarë duhet të dini?

Kosova ka miratuar së fundi vendimin për vaksinimin e fëmijëve të moshës 12-15 vjeç me vaksinën Pfizer, me kërkesë të…

Si manifestohet varianti ‘Delta’ tek fëmijët, flasin ekspertët shëndetësor

Me një numër të lartë të personave të infektuar, dhe atyre që po humbin jetën nga COVID-19, po ballafaqohet Kosova…