Përfundon seanca e kuvendit në mungesë korumi

Kuvendi e ka përfunduar seancën për ditën e sotme në mungesë kuorumi. Të pranishëm në sallë ishin vetëm 60 deputetë,…

Tahiri-Kurtit: Qeveria ka hyrë në drejtim që do ta themelojë Asociacionin

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri në seancën e sotme ka thënë se kryeministri Kurti po e drejton…

PDK-ja kërkon ndryshimin e vlerës së koeficientit të pagës

Deputeti i PDK-së, Ferat Shala, gjatë seancës së sotme plenare në Kuvendin e Kosovës deklaroi se vlera e koeficientit të…

Në mungesë të kuorumit nuk kalon as raporti me rekomandime për zbatimin e Ligjit për Noterinë

Në mungesë të kuorumit në Kuvendin e Kosovës nuk ka kaluar as raporti rekomandime nga mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit…

Në mungesë të kuorumit, dy raporte nuk kalojnë

Në mungesë të kuorumit për vendimmarrje, sot në Kuvend përsëri nuk kaloi Raportit vjetor i Komisionit të Pavarur të Mediave…

Kuvendi miraton Projektligjin për Agjencinë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në lexim të dytë Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Agjencinë Kosovare për…

Kuvendi sot mban seancë, mblidhet edhe kryesia

Kuvendi i Kosovës sot do të vazhdojë seancën plenare, me pikat e mbetura të cilat ishin në rend dite. Seanca…

Kuvendi vazhdon sot seancën plenare, në rend dite Rezoluta për grevën

Kuvendi i Kosovës edhe sot vazhdon seancën me pikat e papërfunduara nga të kaluarat. Në rend dite është votimi i…

Tri vjet nga shpërndarja e legjislaturës së gjashtë të Kuvendit të Kosovës

Deputetët e Kuvendit të Kosovës para tri vjetësh me 89 vota për, një kundër dhe dy abstenime, kanë votuar për…

Kuvendi shqyrton Strategjinë e Sigurisë së Kosovës

Kuvendi i Kosovës me fillim në ora 09:30, sot do të vazhdojë punimet e seancës plenare me pikat e rendit…