300 gjoba të shqiptuara dhe 75 lokale të gastronomisë janë mbyllur nga AUV

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës (AUV) e asistuar nga Policia e Kosovës (PK), po vazhdojnë punën në mbikëqyrje të zbatimit…

Shqiptohen gjoba dhe mbyllen disa lokale në Pejë

Drejtoria Rajonale e  Policisë në Pejë, njofton se me angazhime të shtuara  është duke vazhduar me zbatimin dhe implementimin e…

AUV inspekton respektimin e masave kundër COVID-19, mbrëmë shqiptoi 13 gjoba për disa lokale në Prishtinë

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka vazhduar me inspektimin e lokaleve në kryeqytet se sa janë duke i respektuar masat…

Operacion i gjerë i Policisë së Kosovës, kontrollohen 43 lokale

Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për hetimin e trafikimit me qenie njerëzore (DHTQNJ) ka intensifikuar aktivitetet e saj në terren …

Nga nesër futja në lokale me dëshmi të vaksinimit apo testit negativ

Nga data 27 shtator, sektorit të gastronomisë do të iu lejohet shfrytëzimi i hapësirave të brendshme. E për të hyrë…

Reagojnë gastronomët pas aksionit të Policisë në disa lokale

Shoqata e Gastronomëve ka reaguar pas aksionit të Policisë mbrëmë në disa lokale në Prishtinë, ku edhe janë shqiptuar gjoba…