Motra e ministres Nagavci, pjesë e grupeve punuese për hartim Projektligji dhe zhvillim të Planit Strategjik të Arsimit

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) ka emëruar grupin punues për hartimin e Projektligjit për Edukimin në Fëmijërinë e…

Asociacioni i Komunave i reagon Nagavcit për shpërndarjen e librave shkollorë

Ministrja e Arsimit Arbërie Nagavci, dje ka njoftuar se ka pranuar ankesa të shumta në lidhje me mungesën e disa…

Ministrja Nagavci tregon se a do të kompensohen orët e humbura

Ministria e Arsimit, Arbërie Nagavci përmes një koference për media, ka njoftuar se të hënën e javës së ardhshme do…

OSBE do të vazhdojë të mbështesë sektorin e arsimit

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, znj. Arbërie Nagavci, priti sot Ambasadorin Michael Davenport, shef i Misionit të OSBE-së…

Ambasadori i Turqisë në Prishtinë i premton Ministres Nagavci mbështetje permamente

Gjendja në të gjitha nivelet e arsimit dhe vazhdimi i bashkëpunimit në arsim me Republikën e Turqisë, kanë qenë temat…

Nagavci jep lajmin e mirë: Ndahen mbi 200 milionë euro grant për arsimin parauniversitar

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka njoftuar se para disa ditësh është mbajtur takimi i Komisionit të Granteve, ku ndër…

Ambasadori amerikan mbështet zhvillimin e arsimit

Ministrja e Arsimit, Shkencës Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci së bashku me zëvendësministrin, Dukagjin Pupovci, si dhe shefja e kabinetit…