Nutricionisti Agron Rexhepi tregon se çka përjeton trupi gjatë agjërimit dhe cilat janë përfitimet shëndetësore

Besimtarët mysliman në Kosovë dhe gjithë botën që disa ditë kanë hyrë në muajin e shenjtë të Ramzanit, muaj ky…

Mësoni se cilat janë efektet shëndetësore të agjërimit

Disa ekspertë thonë se kufizimi i marrjes së ushqimit gjatë ditës mund të ndihmojë në parandalimin e problemeve shëndetësore dhe…

Bashkësia Islame: Në xhamia do të falet vetëm namazi i Fitër Bajramit

Bashkësia Islame e Kosovës njofton se muaji i Ramazanit përfundon ditën e mërkurë më 12 maj, ndërsa dita e parë…

Çfarë është Nata e Kadrit, nata më e shenjtë e Ramazanit

Nata e Kadrit konsiderohet nga myslimanët si nata më e shenjtë e Ramazanit. Data e saktë e Natës së Kadrit…

Turqia vendos masa të reja kufizuese gjatë muajit të Ramazanit

Turqia ka njoftuar një bllokim të pjesshëm dy-javor për të ndihmuar në parandalimin e shpërthimit të fundit të coronavirusit të…