Gjykata e Pejës pezullon punën shkaku i rritjes së rasteve me COVID-19

Gjykata Themelore në Pejë dhe degët e saj në Klinë, Deçan dhe Istog kanë marrë vendim për kufizimin e mbajtjes…

Ndalet rryma në Pallatin e Drejtësisë, ndërpritet seanca në rastin Ukë Rugova dhe të tjerët

Është ndërprerë për pak minuta seanca gjyqësore në rastin Ukë Rugova dhe të tjerët. Një gjë e tillë ka ndodhur…

Nis gjykimi ndaj kosovarit që vrau gruan dhe kunatën

Duke filluar nga sot, e hënë, një shqiptar 57 vjeçar nga Kosova po përgjigjet para Gjykatës së Qarkut në Brugg.…

Liburn Aliu deklarohet pas seancës gjyqësore: Aktakuza ndaj meje s’ka bazë ligjore

Ministri i Mjedisit dhe Planfikimit, Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, pas përfundimit të seancës gjyqësore, ku ai është i akuzuar…

Dështon gjykimi ndaj policëve që keqtrajtuan të riun në stacionin e policisë

Mungesa e avokatit Naim Rudari, mbrojtësit të të akuzuarit – zyrtarit policor Haris Kelmendi, ka bërë që të dështoj seanca…

Me 19 maj, Gjykata Speciale cakton seancën për ecurinë e çështjes për rastin e Thaçit dhe të akuzuarëve tjerë

Prokurori në rastin e ish-presidentit Hashim Thaçi, ish-kryeparlamentari Kadri Veseli, Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit, javën e ardhshme do të…