Vali Corleone kërcënon live Kozakun me gruan shtatzënë dhe beben: Ia pres fytin

Duket se risia e TikTok më ‘duele’ në video live ka marrë aq famë në Shqipëri sa që po krijohet…

Vali Corleone dërgohet në Burgun e Sigurisë së Lartë

Princ Valentino Corleone është dërguar në Burgun e Sigurisë së Lartë në Dyz të Podujevës për ta mbajtur një muaj…

Flet Vali Corleone pas arrestimit, thotë se rasti iu montua nga familja e tij për t’ia marrë pasurinë

‘Princ Valentino Corleone’ është arrestuar dje në Gjilan. Në raportin policor thuhet se ai dyshohet për kanosje ndaj babait të…

Vali Corleone blen veturën superluksoze

“King Vali Corleone” së fundmi i ka bërë vetes një dhuratë superluksoze. Në rrjetet e tij sociale ai ka publikuar…

Vali Corleone pranon fajësinë për armëmbajtje pa leje dhe posedim të substancës narkotike

Prince Valentino Corleone, i njohur ndryshe si Vali Corleone, ka pranuar fajësinë për veprën penale të armëmbajtjes pa leje dhe…

Vali Corleone mbetet në paraburgim

Gjykata e Apelit, e ka refuzuar si të pa bazuar ankesën e avokatit mbrojtës, kundër caktimit të masës së paraburgimit…