Këto janë të gjitha vendimet që mori sot Qeveria e Kosovës

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur të mërkurën mbledhjen e 62-të me radhë, në të cilën ka miratuar katër…

Këto janë të gjitha vendimet që u morën në mbledhjen e sotme

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e 56-të me radhë ka marrë një varg vendimesh, raporton Gazeta “Enigma”. Sipas njoftimit të…

Të gjitha vendimet që u morën sot në mbledhjen e Qeverisë

Qeveria e Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, me ç ‘rast janë miratuar 34 pika të rendit të ditës,…

Këto janë të gjitha vendimet që u morën dje në mbledhjen e Qeverisë

Qeveria e Kosovës ka mbajtur dje mbledhjen e radhës, ku ka marrë disa vendime. Në mbledhjen e djeshme, është miratuar…

Këto janë të gjitha vendimet që u morën sot nga Qeveria

Qeveria e Kosovës e ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, e në të cilën janë marrë disa vendime, raporton Gazeta…

Të gjitha vendimet që morri Qeveria e Kosovës, përfshirë dhe ato për lehtësimin e masave

Është mbajtur mbledhja e 14-të e Qeverisë së Kosovës e drejtuar nga kryeministri Albin Kurti, në të cilën janë miratuar…

Këto janë vendimet që mori Qeveria e Kosovës

Sot është mbajtur mbledhja e 12-të e Qeverisë së Kosovës e drejtuar nga kryeministri Albin Kurti, në të cilën janë…

Gjigandi bavarez refuzon zyrtarisht Superligën

Bayern Munich ka refuzuar të jenë pjesë e Superligës Evropiane, pasi sipas tyre Liga e Kampionëve është gara më e…