Test personaliteti: Zgjidhni një foto dhe zbuloni sa narcist jeni

Test personaliteti: Zgjidhni një foto dhe zbuloni sa narcist jeni

Me këtë test të thjeshtë të personalitetit do të mund të zbuloni se cili është niveli juaj i narcisizmit.

Këto katër imazhe shërbejnë për të eksploruar të pandërgjegjshmen dhe për të zbuluar karakteristika të reja të personalitetit.

Psikologët theksojnë se të gjithë jemi disi narcisistë, por duhet të bëjmë dallimin mes narcisizmit si proces zhvillimi dhe narcisizmit si çrregullim personaliteti me karakteristikat e veta.

Sigmund Freud zbuloi një rritje të narcisizmit të përqendruar te trupi tek gratë pas zhvillimit. Ne jemi të gjithë narcistë, por secili në një nivel të ndryshëm.

Duke zgjedhur një nga këto 4 foto, do të zbuloni se sa narcisist jeni.

FIGURA 1

Jeni person mjaft i rezervuar dhe modest. Zakonisht nuk shfaqni cilësitë tuaja dhe keni shumë klas. Shikimet ju bëjnë të ndiheni në siklet, por edhe më të papërmbajtshëm në sytë e shikuesit.

FIGURA 2

Jeni të vetëdijshëm se jetoni në një shoqëri ku imazhi është gjithçka dhe merrni pjesë në të duke e parë në mënyrë kritike. Stili juaj është i ndryshëm nga stili i të tjerëve, sepse ju keni identitetin tuaj të konsoliduar mirë që dini ta komunikoni në mënyrë perfekte.

Ju jeni të vërtetë me veten tuaj të vërtetë dhe nuk keni turp për të metat tuaja apo anën tuaj më të papjekur. Nuk e keni problem të kërkoni admirim, por sigurisht që nuk doni të shfaqeni. Ju jetoni mirë në lëkurën tuaj dhe jeni rehat me të tjerët.

FIGURA 3

Jeni një person që ju pëlqen të tregoheni dhe të qëndroni në qendër të vëmendjes. Sigurisht që nuk ju pëlqen të kaloni pa u vënë re. Të vetëdijshëm për aftësitë tuaja, përdorni të gjitha armët që keni në dispozicion për të joshur dhe për të fituar mbi ata që ju interesojnë.

FIGURA 4

Ju keni një nivel të shëndetshëm narcisizmi. Nuk e keni problem ta pranoni veten ashtu siç jeni sepse mendoni se keni cilësi të mëdha dhe gjithmonë dini të prezantoni veten në mënyrën më të mirë. Ju kujdeseni shumë për trupin tuaj dhe dini si ta tregoni atë.

Ju e dini se si të rrethoheni me njerëz që ju japin hapësirë ​​dhe që janë të gatshëm t’ju dëgjojnë me vëmendje dhe t’ju admirojnë. Ndoshta ju jeni një person që është shumë i përqendruar te vetja.

Related Articles