Tri rregulla bazike për një seks të mirë

Tri rregulla bazike për një seks të mirë

Nuk mund të mbani mend 120 rregulla për orgazmën tuaj dhe 115 për orgazmën e tij? Nëse i respektoni këto tre rregulla themelore për një seks të mirë, thjesht nuk mund të gaboni.

Relaksim- Mos u përpiqni shumë!

Ndoshta keni marrë përshtypje se si për një seks të mirë duhet mirë të ekzekutohet. Në rast se nuk mund të bëni ndonjërën nga pozicionet nga Kama Sutre, edhe më tej mund të shijoni në seks të shkëlqyer në rast se aprovoni bazat e seksit të mirë.

Baza e relaksimit të mirë është në të se nuk duhet të jeni të tendosur dhe të trilloni. Mjafton humori, loja dhe imagjinata si ta bëni të interesuar partnerin. Kur juve ju sheh si jeni të relaksuar dhe spontan as ai nuk do të jetë nën presion, ndërsa relaksimi juaj do të ndikojë edhe te partneri.

Kur përpiqeni të bëni seks abstrakt, të ri, ivonativ dhe mundoheni të kopjoni pozicione nga fotografia apo nga filmi të dy jeni nën presion nëse do të keni sukses. Me spontanitet ‘bëhet’ seksi më i mirë. Do të rrjedhë në çdo pjesë të trupit tuaj dhe do të kënaqeni.

Ndjeshmëri- Mos u mendoni, relaksohuni!

Këto baza për seks të mirë janë të ndërlidhura me relaksimin, gjithçka është një rreth magjepsës. Seksi fillon në kokë, por ndonjëherë nuk jeni të aftë dhe nga koka hidhet në vepër.

Si të orientoheni në trupin dhe të arrini sukses t’i zbatoni idetë nga koka, duhet të filloni të merreni me trupin tuaj. Ju propozojmë aktivitete sportive si ta aktivizoni trupin tuaj.

Në rast se gjatë paralojës kuptoni se nuk mund t’i ekzekutoni gjërat të cilat i dëshironi mos u ngarkoni, por kthejuni bazave: relaksohuni me masazh.

Të bërit masazh të muskujve të tërë trupit dhe të relaksoheni me njëri-tjetrin do të bëjë që gjaku do të rrjedhë në çdo pjesë të trupit tuaj dhe do të eksitoheni. Përdorni vaj për masazh i cili do të zgjojë edhe shqisat tjera.

Thjeshtësi- Mos komplikoni!

Nga seksi mos bëni komplikime, kthehuni te bazat. Nëse jeni i komplikuar nuk do të jeni të relaksuar. Diversiteti në seks është i mirëseardhur, por nuk duhet ta zbatoni gjithmonë. Gjatë një marrëdhënie seksuale nuk nevojitet të ekzekutoni 27 pozicione të cilat i dini.

Bazat e një seksi të mirë

Ndonjëherë mjafton një pozicion në të cilin të dy kënaqeni edhe nëse e përsëritni disa herë nuk do të thotë se seksi nuk është i mirë. Në të vërtetë ne nuk na duhen ndryshime të përhershme stimuluese, nëse na eksiton vetëm një lloj pozite.

Nëse të dy jeni të relaksuar dhe e ndjeni trupin e partnerit, reciprokisht e ndiqni tempin dhe kënaqeni në të, seksi i kënaqshëm është i sigurt.

Në të vërtetë aftësia e vetme dhe baza e të gjitha bazave të seksit, të cilin duhet ta dinë dashnorët e mirë, është të dinë të dëgjojnë trupin e partnerit tuaj.

Ky dëgjim reciprok juve me siguri ju tingëllon si frazë boshe, e cila konkretisht asgjë nuk flet. Kur do të mësoheni të dëgjoni psherëtimat dhe trupin, do të shihni sa do të jeni të relaksuar dhe do ta dini se e bëni me shpirt seksin.

Related Articles