Vozitësi i BMW-së e pëson keq në mot me shi, përplaset fuqishëm në shtyllë elektrike

Vozitësi i BMW-së e pëson keq në mot me shi, përplaset fuqishëm në shtyllë elektrike

Një vozitës i një veture të fuqishme s’mundi ta kontrollojë veten dhe e pagoi keq.BMW M3 është një makinë e egër të cilën duhet të dish ta kontrollosh. Ju hipni pas timonit i qetë dhe duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm në shi.

Është më e mençura për drejtuesit e papërmbajtur të etur për të dëshmuar veten se nuk janë pas timonit.

Related Articles