Zhduket një burrë në Ferizaj

Zhduket një burrë në Ferizaj

Është raportuar i zhdukur një burrë në Ferizaj.

Sipas policisë, ai ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

“Ferizaj 23.04.2024 – 06:45. Ankuesja femër kosovare ka informuar se viktima mashkull kosovar ka dal nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Rasti po hetohet nga njësitet kompetente”, thuhet në njoftim. 

Related Articles