Aeroporti i Prishtinës lëshon njoftim të rëndësishëm për ata që duan të udhëtojnë

Aeroporti i Prishtinës lëshon njoftim të rëndësishëm për ata që duan të udhëtojnë

Aeroporti i Prishtinës “Adem Jashari” përmes një komunikate ka dhënë një njoftim të rëndësishëm për qytetarët që donë të udhëtojnë.

Nga data 23 e gusht të gjithë udhëtaret duhet të jenë në aeroport tri orë para fluturimit.

Të gjithë udhëtarët duhet të kenë PCR test negativ jo më të vjetër se 72 orë deri në kohën e fluturimit, apo antigjen test negativ jo më të vjetër se 48 orë deri në kohën e fluturimit, ose kartën e vaksinimit për 2 doza vaksinash.

Për të vaksinuarit, vaksinat duhet të jenë vaksina të pranuara nga BE dhe duhet të kenë kaluar 14 ditë nga doza e dytë.

Njoftimi i plotë të Aeroportit të Prishtinës:

Related Articles