Anulohet vizita e Bernard Kouchnerit në Kosovë

Anulohet vizita e Bernard Kouchnerit në Kosovë

Bernard Kouchner, përfaqësuesi i Lartë i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së në Kosovë nga viti 1999 deri në vitin 2001 dhe ish-ministër i Punëve të Jashtme të Francës, u prit që të vizitonte Kosovën më 11 dhe 12 qershor 2024.

Por vizitat e tij më 11 qershor janë anuluar.

Kjo për shkak të çështjeve logjistike të ndërlidhura me Kouchner.

Related Articles