Azet sjell fansat me aeroplan privat në Kosovë

Azet sjell fansat me aeroplan privat në Kosovë

Ashtu siç pati premtuar, edhe e realizoi.Azeti ka përzgjedhur disa nga fansat e tij të cilët i mori me avion privat dhe i solli në Kosovë.

Ai tha për Prive se përzgjedhja është bërë në bazë të arsyes më të mirë në komente, dhe tregoi se shumë prej tyre ishin gjermanë.

Fansat që ishin bashkë me Azetin dhe Zunën dhe avion privat, do t’i shoqërojnë artistët në turne për këto ditë.

Related Articles