Burri ankohet në polici se gruaja ia dëmtoi veturën pas një mosmarrëveshjeje

Burri ankohet në polici se gruaja ia dëmtoi veturën pas një mosmarrëveshjeje

Një burrë ka raportuar në polici se bashkëshortja ia ka dëmtuar veturën, pas një mosmarrëveshjeje në mes tyre, mesnatën e së premtes në Leposaviq.Ankuesi mashkull kosovar deklaron se e dyshuara femër kosovare (bashkëshortja e ti) për shkak të një mosmarrëveshje me të, ia kishte dëmtuar veturën (gomat e veturës dhe dy pasqyrat anësore), me ç’rast i kishte shkaktuar dëme materiale. Në lidhje me rastin i dëmtuari ka sjellë edhe video”, thuhet në raportin e policisë.

Related Articles