Detaje ekskluzive nga gjuajtja me armë mes “Capava” dhe familjes Sekiraqa

Detaje ekskluzive nga gjuajtja me armë mes “Capava” dhe familjes Sekiraqa

Gjatë ditës së sotme ka ndodhur një përleshje mes familjes Gashi të njohur si “Capat’ dhe familjes Sekiraqa në Prishtinë.Si pasoj e kësaj përleshje përfundoi i plagosur Pajtimi, djali i familjes Gashi të njohur si ‘Capat” raporton Gazeta Enigma.

Gazeta Enigma mëson ekskluzivisht se para disa qasteve ka vazhduar konflikti mes këtyre dy familjeve ku janë gjuajtur me armë.

Enigma mëson se gjuajtja me armë ka ndodhur te familja Sekirqa, më saktësisht është gjuajtur vetura e Sali Sekiraqës./GAZETA ENIGMA/

Related Articles