Ekskluzive: Gjuajtje me armë mes familjes Gashi dhe Sekiraqa, pas plagosjes së sotme

Ekskluzive: Gjuajtje me armë mes familjes Gashi dhe Sekiraqa, pas plagosjes së sotme

Gjatë ditës së sotme ka ndodhur një përleshje mes familjes Gashi të njohur si “Capat’ dhe familjes Sekiraqa në Prishtinë.Si pasoj e kësaj përleshje përfundoi i plagosur Pajtimi, djali i familjes Gashi të njohur si ‘Capat” raporton Gazeta Enigma.

Gazeta Enigma mëson ekskluzivisht se para disa qasteve ka vazhduar konflikti mes këtyre dy familjeve ku janë gjuajtur me armë.

Enigma do t’iu mbaj të informuar në lidhje më këtë ngjarje.

Related Articles