E fundit: Një grua dhe dy fëmijë vriten në jug të Ukrainës

E fundit: Një grua dhe dy fëmijë vriten në jug të Ukrainës

Një grua dhe dy fëmijë u vranë në granatimet me mortaja ruse, në një fshat në rajonin jugor të Ukrainës, Kherson, tha kreu i zyrës presidenciale të Ukrainës.

“Granat me mortaja të fshatit Poniativka në rajonin Kherson. Një shtëpi private u godit. Terroristët rusë vazhdojnë të vrasin civilë”, shkroi Andriy Yermak në Telegram.

Khersoni u pushtua nga trupat ruse që nga ditët e para të pushtimit deri në rimarrjen e tij në nëntor. Që nga çlirimi i tij, qyteti është granatuar rregullisht nga pozicionet ruse përtej lumit Dnieper.

Related Articles