Fillon protesta e NjSI-së dhe Sindikatës së Policisë

Fillon protesta e NjSI-së dhe Sindikatës së Policisë

NjSI-ja dhe Sindikata e Policisë sot protestojnë para qeverisë po protestojnë sot para Qeverisë për shkak të pagave, shtesave të rrezikshmërisë, sigurimeve shëndetësore dhe kërkesave të tjera.Protesta ka filluar nga ora 12:00.

e parë e NjSI është mbajtur më 1 nëntor para objektit të Qeverisë së Kosovës.

Përndryshe në protestën e parë, policët elitarë kishin paralajmëruar se nuk do të zmbrapsen nga kërkesat e tyre

Related Articles