Gold Ag sjell “Namazin” në muajin e Ramazanit 

Gold Ag sjell “Namazin” në muajin e Ramazanit 

Në nder të muajit të shenjtë të Ramazanit, artistët Gold Ag dhe Kreshnik Avdiu kanë bashkuar forcat, ndërsa kanë sjellë projektin e tyre më të ri muzikor të titulluar “Namazi”.

Tekstin e këngës e ka shkruar vet Gold Ag, teksa për melodinë janë kujdesur që të dy artistët.

Dyshja, pjesën e orkestrimit ia kanë besuar kompozitorit të njohur Florent Boshnjaku, ndërsa “Namazi-t”, ia kanë bashkëngjitur edhe një video klip në përshtatje me tematikën religjioze të këngës.

Related Articles