Ilnisa e revoltuar pas gjestit të Erjolës me hallvën: Ishte e ulët dhe e shëmtuar

Ilnisa e revoltuar pas gjestit të Erjolës me hallvën: Ishte e ulët dhe e shëmtuar

Ashtu sikurse e paralajmëroi dje, Erjola përgatiti një hallvë sot për Meritonin dhe Ilnisën, teksa tha se për të “kanë vdekur”.Ky gjest nuk është pritur aspak mirë nga Ilnisa, e cila e quajti të shëmtuar që t’i urosh dikujt vdekjen. Edhe Julia, edhe Egla patën të njëjtin qëndrim me Ilnisën.

Ilnisa: Më bëri dhe hallvën mua më pelqeu me thënë të drejtë

Meritoni: Për ne është kur shpëton dikush nga e keqe. Është e tmerrshme me e përdor kshu.

Ilnisa: Çfarë tipi. Do të kapi ndonjë lajm portali

Julia: jam shumë e mërzitur më ketë muhabetin e hallvës

Ilnisa: Më vdiq mua pra, doli vet keq

Heidi: Si ka abuzuar?

Ilnisa: U afrua me mua duke u tallur, e kupton? Doli vetë shëmtuar. Sa e shëmtuar. Megjithatë mua më pëlqen shumë hallva. Do që të shpëtojë të shtunën, renditi gjëra që në fakt asnjëra nuk është e vërtetë. SI mund të shfrytëzojë njeriu…. T’i urosh dikush vdekjen është e tepërt, ishte shumë e tepruar.

Egla: Më vjen keq për gjestin që e solli në lojë traditën. Secili mban përgjegjësi me fytyrën e vet

Ilnisa: Nuk kam koment, ne nuk kemi vdekur njeri këtu. E ulët shumë

Related Articles