Lipjan: Babai thotë se vajzës së tij të mitur po i shpërndahen në rrjete sociale foto dhe video të saj

Lipjan: Babai thotë se vajzës së tij të mitur po i shpërndahen në rrjete sociale foto dhe video të saj

Një burrë në Lipjan ka raportuar se vajzës së tij të mitur janë duke ia keqpërdorur fotografitë dhe incizimet duke ia shpërndarë në rrjete sociale.“KEQPËRDORIM I FËMIJËVE NË PORNOGRAFI- Lipjan 01.03.2024-21:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se vajzës se tij të mitur janë duke ia keqpërdorur fotot dhe incizimet e saj duke ia shpërnda në rrjete sociale. Lidhur me rastin është njoftuar prokurori. Rasti nën hetime.” / Gazeta Enigma.

Related Articles