16 raste me virus po trajtohen në ShSKUK, ndërsa 24 postCOVID

16 raste me virus po trajtohen në ShSKUK, ndërsa 24 postCOVID

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim mjekësor janë 16 pacientë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 24 të tjerë post-COVID.Me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka asnjë pacient.

Në KlinikëN Infektivën po trajtohen tetë pacientë, ndërsa në Klinikën e Pulmologjisë po hospitalizohen 23 pacientë post-COVID, derisa në Mjekimin Intensiv i Klinikës Infektive, nuk ka asnjë pacient. /Gazeta Enigma/.

Related Articles