Plisat për ndeshjen Shqipëri-Ishujt Faroe: Nuk ka bileta, nuk ka problem dhe ne do të kthehemi përsëri

Plisat për ndeshjen Shqipëri-Ishujt Faroe: Nuk ka bileta, nuk ka problem dhe ne do të kthehemi përsëri

Tifo-grupi nga Prishtina Plisat ka njoftuar se nuk do të jenë të pranishëm në ndeshjen Shqipëri-Ishujt Faroe.

Plisat në reagim kanë thënë se nuk janë pajisur me bileta për këtë takim.

“Plisat edhe një herë lajm. Nuk ka bileta. Por, sot nuk kemi kohë për lajmet tuaja. Plisat e kanë perfunduar misionin e tyre, ME SUKSES”, thuhet në njoftim.

“Kur të gjithë ia kthyen shpinën kombëtares, ne ishim aty! Këta të njejtit, të pandalshmit, të pashantazhueshmit, të vetmit, “kriminelat”, “tradhëtarët”… ne do të jemi gjithmonë aty. Pavarësisht ndërhyrjeve të politikës, e të kujtdo, do të jemi përherë e më të fortë”.

“Nuk ka bileta – nuk ka problem. Le të shkojnë sonte të tjerët për festë. Në fund të fundit Kombëtarja është e të gjithëve.  Ne do të kthehemi përsëri, edhe në festa – edhe në ditë të vështira”.

“Plisat janë në festë. Prishtina sonte feston. Feston sepse ajo frymon KUQ E ZI. Sepse KU KA PLISA OSHT’ SHQIPNI. Shihemi në Gjermani!”.

Related Articles