Policia dhe disa qytetarë ndihmojnë një person që ishte rrokullisur me traktor, jeta e tij ishte në rrezik

Policia dhe disa qytetarë ndihmojnë një person që ishte rrokullisur me traktor, jeta e tij ishte në rrezik

Policia e Kosovës njofton se të martën rreth orës 18:20, derisa ishte duke patrulluar në fshatin Bellobërdë komuna e Leposaviqit, ka hasur në një vet-aksident, ku një qytetar ishte rrokullisur me traktorin e tij. Ai kishte mbetur nën traktor dhe jeta e tij ishte seriozisht e rrezikuar.Zyrtarët policorë menjëherë kanë intervenuar dhe me ndihmën e disa qytetarëve kanë arritur që ta largojnë traktorin dhe ta nxjerrin personin që kishte pësuar aksident.

Personi ka marrë tretman mjekësor dhe gjendja shëndetësore e tij është e mirë.

“Policia e Kosovës apelon tek të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion të kenë kujdes të shtuar, veçanërisht në këto kushte atmosferike”, thuhet në njoftimin për media. 

Related Articles