Putinit merr vaksinë speciale kundër koronavirusit, jo me gjilpërë

Putinit merr vaksinë speciale kundër koronavirusit, jo me gjilpërë

Presidenti rus Vladimir Putin njoftoi se ishte ndër njerëzit e parë që iu dha një vaksinë eksperimentale kundër koronavirusit, e cila jepet pa gjilpërë.Duke folur në mbledhjen e sotme, ai konfirmoi se ka marrë një formulë hundore kundër COVID 19, së bashku me rivaksinën.

“Ata më thanë të merrja frymë thellë dhe të numëroja deri në tre. Gjashtë muaj pas vaksinës sime, niveli i antitrupave në trupin tim ra, kështu që ekspertët sugjeruan që të rivaksinohesha”, tha Putin, duke shtuar se ai nuk ndjeu asgjë gjatë procesit të vaksinës.

/Gazeta Enigma/

Related Articles