Qeveria e emëron Bordin e ri të ShSKUK-ës

Qeveria e emëron Bordin e ri të ShSKUK-ës

Qeveria e Kosovës ka votuar pro emërimit të ri të Bordit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, në mbledhjen e sotme, raporton Gazeta Enigma.

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka thënë se e konsiderojnë të nevojshme emërimin e bordit të ri dhe nevojës për të.

Pjesëtar të bordit të ri të ShSKUK-ës janë Dren Boshnjaku si përfaqësues i QKUK-ës, Tetore Olloni si përfaqësuese e QKUS, Rrezarta Bajrami si përfaqësuese e IKShPK-ës, Besim Demolli nga Spitali i Ferizajt, Vjollca Kadolli nga Shërbimi dhe Kujdesi Parësor Mjekësor, si dhe Naim Bardhiqi si përfaqësues i MSh-ës. / Gazeta Enigma.

Related Articles