Seanca e radhës mbi ecurinë e çështjes së Pjetër Shalës mbahet më 15 nëntor

Seanca e radhës mbi ecurinë e çështjes së Pjetër Shalës mbahet më 15 nëntor

Ka përfunduar seanca e sotme mbi ecurinë e çështjes mbi ish komandantin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Pjetër Shalën, apo i njohur si komandant “Ujku”, ndërsa seanca e radhës pritet të caktohet më 15 nëntor.Në këtë seancë, vet Shala nuk ishte i pranishëm fizikisht, por e ka ndjekur mbi videolinkun e Gjykatës Speciale.

Kujtojmë se “Ujku” është arrestuar në Belgjikë dhe akuzohet për disa vepra penale, së bashku me ish krerët e tjerë të UÇK-së.

Related Articles