Kurti takon bashkë-organizatorët e protestës studentore të vitit 1997

Në përvjetorin e 24-të të protestave studentore të vitit 1997, me ftesën e tij, kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin…

Mbi 71 të vaksinuar në nivel vendi, 73 persona e marrin dozën e dytë

Mbi 71 persona kanë marrë vaksinën anti-Covid në nivel vendi prej se kur në Kosovë ka filluar procesi i vaksinimit…

Ministria e Shëndetësisë fton qytetarët që të aplikojnë për marrjen e vaksinës kundër COVID-19

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë ditës së djeshme në sallën “1 Tetori” në Prishtinë dhe komunat e Kosovës janë…

Deri më tash në Kosovë janë vaksionuar 37 mijë qytetarë

Gjatë ditës janë vaksinuar 165 persona në Qendrën e Vaksinimit “1 Tetori” në Prishtinë ndërsa rreth 2100 në tërë Kosovën.…