Serweri kërkon dokumente për atë që Janjiq tha për Grenellin

Eksperti i çështjeve politike, Daniel Serwer, profesor në Universitetin John Hopkins, ka kërkuar dokumente që mbështesin pretendimet e analistit serb,…

Serwer thotë se Vuçiq synon veriun e Kosovës

Profesori i Universitetit John Hopkins, Daniel Serwer, vlerësoi se pajtimi i Kosovës me Serbinë duhet të ndodhë mes dy vendeve…

Profesori amerikan thotë se Vuçiq dëshiron 15 për qind të territorit të Kosovës

Profesori amerikan, Daniel Serwer, në Universitetin Johns Hopkins tha se Shtetet e Bashkuara, Bashkimi Evropian dhe NATO duhet të njohin…

Serwer kërkon që Washingtoni t’i dërgojë sinjale të qarta Serbisë se NATO do t’i mbrojë fqinjët nga Beogradi

Profesori amerikan, Daniel Serwer, ka thënë se tani është koha që Washingtoni t’i dërgojë sinjal të qartë Vuçiqit se NATO…

Serwer: Takimi mes Kurtit dhe Vuçiq është sinjal pozitiv, por duhet të flasin për njëri-tjetrin në një kontekst negativ

Profesori në Universitetin Johns Hopkins në Washington, Daniel Serwer, është shprehur i bindur se marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë do…

Serwer: Serbia mund të paditet për gjenocid në Kosovë

Profesori amerikan në Universitetin, Johns Hopkins, dhe eksperti për Ballkanin, Daniel Serwer, ka deklaruar se fakti që procesi gjyqësor për…