Bislimi në takim me ambasadorin Abott, flasin për energjinë dhe ekonominë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi, në një takim me ambasadorin britanik, Nicholas Abott, kanë diskutuar mbi energjinë dhe ekonominë e…

Keqpërdorimet me subvencionet në bujqësi, flet Rusinovci

Imer Rusinovci, profesor në Fakultetin e Bujqësisë, në Universitetin e Prishtinës ka folur rreth arrestimeve të fundit për subvencione.  Rusinovci…

Kuvendi vazhdon me seancën, diskutohet për situatën ekonomike në vend

Kuvendi i Kosovës sot do të vazhdojë seancën plenare, raporton Gazeta Enigma. Në këtë seancë ndër tjerash do të debatohet…

Mërgata që nga pavarësia e Kosovës dërgoi mbi 12 miliardë euro

Mërgata vazhdon të jetë njëri nga burimet kryesore të financimit të shpenzimeve familjare në Kosovë. Që nga shpallja e pavarësisë,…